top of page

ven. 16 févr.

|

Brussel

Brussels City Waves

Slotevenement

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Brussels City Waves
Brussels City Waves

Heure et lieu

16 févr. 2024, 15:00 – 18:00

Brussel, Munt 6, 1000 Brussel, België

À propos de l'événement

Brussels City Waves 

Slotevenement om het Community art project te vieren. Want solidariteit met een kleine s - via kleine, alledaagse dingen - daar gaan we voor!

Brussels City Waves wil connectie en solidariteit stimuleren door samen kunst te maken en het gesprek aan te gaan over solidariteit in het dagelijks leven. Hoe kunnen we voor elkaar van betekenis zijn in kleine, alledaagse dingen zoals een fles melk lenen, gereedschap delen, een snelle boodschap voor iemand doen of samen koken.

Iedereen is welkom om het succes van Brussels City Waves mee te vieren op het slotevent: een middag vol festiviteiten en solidariteit! Met een hapje en een drankje bewonderen we samen de grote Brussels Cityvlag die de laatste maanden dankzij veel verschillende Brusselaars tot stand kwam. We blikken samen terug op de hoogtepunten van Brussels City Waves, genieten van prachtige poëzie en dans en borduren, zoals steeds, samen aan de Sound Wave.

Brussels City Waves is een 'Community art project' van FZO-VL in samenwerking met Citizenne en kunstenares Suzanne Groothuis. Solidariteit met een kleine s, daar gaan we voor.

Praktische info:

Wanneer

Vrijdag 16 februari, 15:00 - 18:00

Waar

Muntpunt (Agora 0) Munt 6 - 1000 Brussel

Prijs

Gratis, zonder inschrijving

Leeftijd

Volwassenen

Partager cet événement

bottom of page